Archive for Februari 3, 2010

Sodomi 2: 03.02.10 – Sesi Petang

Perbicaraan sesi petang bermula agak lewat. Ramai yang gelisah. Pihak peguambela sibuk menelefon ke sana ke mari. Karpal tak kelihatan. Apabila Hakim masuk ke mahkamah – terus dia bertanyakan tentang DSAI. Ke mana DSAI? Lalu, Karpal menjawab bahawa DSAI sedang memfailkan afidavit rayuan ‘strike out’ yang dikhabarkan akan didengari tidak beberapa lama lagi. Hakim nampak marah.

Hakim mengatakan bahawa dia boleh ‘removed bail’ sekiranya pihak DSAI gagal berada di mahkamah. Hakim menangguhkan persidangan sehingga DSAI sampai.

Ironinya, beberapa minit selepas itu, DSAI sampai. Dengan wajah yang senyum (tetapi kelat) – khuatir Hakim akan ‘remove bail’ dan perlu berehat di Sungai Buloh. Anwar tidak boleh lagi nak mempermainkan mahkamah. Karpal cuba lagi nak memperlahankan mahkamah. Dengan menimbulkan kemungkinan percanggahan ‘prosedur’ sekiranya mahkamah meneruskan perbicaraan. Hakim meneruskan perbicaraan. Tuduhan dibacakan kepada DSAI. Sebelum duduk, DSAI sempat memekik kononnya tuduhan terhadapnya adalah berniat jahat dan melibatkan ‘political masters’. Hakim arah duduk.

Selepas meneruskan pernyataan pertuduhan, Saiful dipanggil masuk. Saiful nampak tenang. Anwar tunduk sepanjang Saiful melangkah masuk ke mahkamah. Daripada ruang awam, kedengaran suara seorang wanita – ‘TAUBATLAH…’ (rasanya YB Zuraida Taliban). Saiful terus mengangkat sumpah.

Bermula dengan cerita biasa, sekolah di mana, adik beradik berapa orang, aktiviti di universiti, kerja di pejabat DSAI, berapa gaji dan sebagainya – mahkamah mula ‘didengarkan’ dengan cerita hubungan intim Saiful dan Anwar.

Saiful dan Anwar ini, berdasarkan pernyataan Saiful bolehlah disifatkan sebagai mempunyai hubungan intim. Tarikh kejadian berlaku, Saiful menggunakan ‘modus operandi’ biasa untuk bertemu Anwar di kondominium terbabit. Milik rakan baik Anwar.

Sebaik masuk ke dalam kondo; Saiful memberikan dokumen kepada Anwar. Setelah membincangkan soal pentadbiran pejabat; Anwar bertanya:-

‘CAN I FUCK YOU TODAY?’.

Saiful mengatakan TIDAK. Anwar marah.

Selepas melihat Anwar marah, Saiful diarah untuk masuk ke dalam bilik dan membersihkan diri. Pada waktu ini, di dalam mahkamah, Azmin Ali mendengus. Kata marah, tapi masih ikut – kata Azmin. Didengari oleh beberapa orang di sekeliling galeri awam.

Saiful diminta oleh Anwar untuk membersihkan diri. Saiful masuk ke dalam bilik air – dan membilas badannya sedikit. Tidak mandi. Selepas keluar – Anwar sudah berada di hujung katil. Sebelah kanan bahagian kaki. Anwar hanya bertuala. Saiful juga demikian.

Mereka berpelukan.

Hakim menangguhkan sidang sehingga esok dibicarakan di dalam kamar kerana terlalu sensitif!

* apa yang dapat disaksikan di galeri awam; Azmin dan rakan-rakan mempersoalkan samada Saiful buat kerana ‘terpaksa’ atau memang ‘suka’ diliwat. maknanya, di kalangan mereka yang rapat dengan DSAI sendiri ‘mengakui’ bahawa inilah kelemahan DSAI. soal Saiful rela atau dipaksa itu soal lain. yang penting – mereka juga mengakui dengan tabiat buruk seksual DSAI

Continue Reading Februari 3, 2010 at 7:32 pm 11 comments

Sodomi 2: Apa Berlaku Hari ini? 03.02.10

Barisan peguambela Anwar dikhabarkan mendapat ‘janji temu’ dengan Presiden Mahkamah Rayuan hari ini. Jika tidak, ada juga kemungkinan usaha akan dibuat untuk menemui Ketua Hakim Negara. Semalam, Karpal berdegar-degar bercakap tentang bagaimana semua ini tidak perlu. Kes Anwar wajar dibuang jauh-jauh kerana tidak cukup bukti. ‘Barang’ Anwar dikatakan tidakpun memasuki dubur Saiful. Itu kata Karpal. Karpal juga mengatakan bahawa dubur Saiful (sudah menjadi public part – bermula minggu ini) dimasuki bahan plastik. Apa yang Karpal nak beritahu – Saiful sudah memasukkan sendiri ‘plastik’ ke dalam dubur. Ini hujahan Karpal. Semua ini boleh didapati secara ‘verbatim’ di malaysianstory.wordpress.com.

Mahkamah dipersiapkan dengan skrin besar dan video CCTV mengenai apa yang berlaku di kondo pada hari kejadian. Berdasarkan maklumat dalaman, Anwar secara nyata dan jelas sudah tidak mampu menafikan hakikat itu. Anwar berada di kondo tersebut. Saiful juga berada di situ. Tempoh dan jarak masanya agak lama. Sempat mungkin seround dua.

Ini hujah. Belum mampu dibuktikan. Anwar mesti diberikan perbicaraan yang adil. Kalau tak, rugi untuk mempunyai wakil daripada International Court of Justice memerhati perbicaraan ini. Semuanya telus dan terbuka. Tidak ada sembunyi-sembunyi. Anwar pun tenang dan bebas di mahkamah. Tidak digari. Dia bebas bergerak dan bersalam dengan sesiapa sahaja. Anwar sibuk melayan blackberry sepanjang tempoh perbicaraan.

Di dalam laman web, pelbagai interpretasi dipersembahkan. Namun, yang paling memeranjatkan adalah artikel berikut:-

All great men make great mistakes yang ditulis oleh Raja Petra. RPK cuba menyampaikan bahawa semua manusia hebat pernah berbuat kesalahan. Napoleon, Hitler, malahan Alexander the Great (agaknya mahu mengaitkan bahawa Alexander adalah seorang gay).

RPK cuba untuk menyampaikan kepada khalayak bahawa ‘it’s okay to be homosexual’; as long as you are serving the people. Agaknya inilah nilai baru yang diperkatakan sebagai ‘new politics’.

Kita ucapkan tahniah kepada semua yang dapat menerima ‘trial’ ini dengan tenang dan hati terbuka. Kita pasti nak tahu apa yang berlaku di mahkamah. Sama-sama kita tunggu.

Kalau nak mengikuti facebook: AnwarTrialTheTruth – (update bersifat terkini dan semasa). Kita kan nak semua info cepat dan tepat.

Kepada RPK, jangan tinggalkan Anwar pada saat dia memerlukan anda. Kasihani dan simpati kepada Anwar. Janganlah sombong dengan kehidupan mewah di kota London. Anwar perlukan sokongan Saudara.

Continue Reading Februari 3, 2010 at 12:54 pm 1 komen


Februari 2010
I S R K J S A
« Jan   Mac »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Capaian Umum

  • 75,319,161 Capaian

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 147 other followers

Arkib

RSS Berita Terkini – Sodomi II

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Aidc Club

  • Anwar Tunjuk Garang Depan Duta Asing
    Kenapa Anwar garang? Sebab dia nak tunjuk kepada kedutaan asing..terutamanya Australia (base Amerika di Asia) yang dia masih hebat berpidato..masih ramai yang terpengaruh dengan retorik2nya.. Kenapa anwar tunjuk hebat ‘retorik’? Sebab itulah skill yang dia ada..retorik semata2..janji sana…janji sini..sekarang janji Dayak baru pula…semuanya tabur janji saja.. […]

RSS Ali Zul

  • INFOGRAPHIC: STARSHIPS OF THE FUTURE
    Despite practically every sci-fi movie you've seen, getting to the stars ain't as easy as it looks. It'll require unforeseen breakthroughs and radical innovations that are decades if not centuries away - still, we clever little humans have a few plans on the drawing board. This infographic by Futurism presents some of the most exciting.Infogra […]

RSS Mohd Saiful Bukhari

  • TRUMP, "THE MOVEMENT", dan Kerajaan Malaysia pada 2050
    President Donald J. Trump. 45th President of The United StatesSempat menonton dan membaca teks ucapan,  Presiden Donald J. Trump sebentar tadi. Ia satu ucapan yang sangat berani dan hebat!Beliau dengan bangga meraikan kejayaan "Movement" beliau dalam menumbangkan Institusi Politik Amerika yang beliau gelar "The Establishment", iaitu kelom […]

RSS Nasionalis 1946

  • Ucapan Presiden UMNO di PAU 2009
    Seawalnya saya ingin berkongsi Firman Allah SWT, dalam surah As-Saff ayat yang ke-4‘Sesungguhnya Allah menyukai orang-orang yang berjuang di jalanNya, dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti satu ‘bun-ya-nun-marsus’ yakni bangunan yang tersusun kukuh’.Kemudiannya pesan daripada Saidina Ali bahawasanya :‘Sesuatu yang benar dan hak namun tidak te […]

RSS The Unspinners

  • 99% tuduhan terhadap Rosmah bohong
    Selalu kita dengar petanan beliau dalam PERMATA dipertikaikan. Padahal ...Selalu dikatakan Siti Hasmah macam baik ...Orang banyak cerita tentang anak2 Mahathir dan Siti Hasmah. Adik beradik Siti sama kuat kaki projek dan jadi macai taukeh ciba!!!!Pembohongan begitu banyak twrhadap Rosmah begitu bersungguh2 hingga sanggup mereka hina Sultan Brunei demi nak ma […]

RSS Malaysian United

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Politik Malaysia

  • SMS Fitnah Dan Hasutan
    1. Maklumat risikan, PR akan menang 126 kerusi, BN cuba tipu dgn undi warga asing.Tahankan pusat undi utk pastikan rakyat menang. UNDI PERUBAHAN. ABU!    Sender: +447797990997 (UK, JERSEY TELECOM)    Message centre: +447797706027     Sent: 4-May-2013  Time: 02:16:32 pm2. Berita baik 50%-70% Tentera/Polis telah undi PR. Jangan gentar. Undi perubahan. Mereka b […]

RSS Politik MAS

  • SMS Fitnah Dan Hasutan
    1. Maklumat risikan, PR akan menang 126 kerusi, BN cuba tipu dgn undi warga asing.Tahankan pusat undi utk pastikan rakyat menang. UNDI PERUBAHAN. ABU!    Sender: +447797990997 (UK, JERSEY TELECOM)    Message centre: +447797706027     Sent: 4-May-2013  Time: 02:16:32 pm2. Berita baik 50%-70% Tentera/Polis telah undi PR. Jangan gentar. Undi perubahan. Mereka b […]

RSS Anwar Aidc

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Perak Today

  • Bekas TKP JPJ Mengaku Tidak Bersalah
    PUTRAJAYA: Bekas Timbalan Ketua Pengarah (Perancangan dan Operasi) Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Datuk Yusoff Ayob yang sebelum ini didenda RM600 kerana memandu di lorong kecemasan didakwa semula di Mahkamah Majistret di sini pada Selasa atas pertuduhan sama. Yusoff, 58, yang ditukarkan ke Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) Jumaat lepas, mengaku tidak bersal […]

RSS Lydia USM

  • Kecoh..? Datuk Ismail Kijo Dapat Surat Akuan Bersumpah Sebagai Hadiah Perkahwinan...?
    Terlebih dahulu nak wish la Selamat Pengantin Baru buat Ketua Umno Bahagian Ampang, Datuk Ismail Kijo.....Cayalah Datuk, bini baru muda giler tuu. Memang muda, baru 25 tahun!Tapi yang tak bestnyer, ada pulak sorang ahli cawangan Umno yang mengaku dirinya dari Cawangan Taman Tasik Tambahan buat Akaun Bersumpah.... Dia kata sebagai Ketua Bahagian Umno, Datuk I […]

RSS Laman Izzs

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Parpu Kari

  • PANAS BERAPI! GAMBAR ROSMAH KHATAM QURAN PASTI AKAN BUATKAN PARA HATERS KEPANASAN!
    Walau beliau dihina dan dicerca dengan pelbagai tohmahan namun tanggungjawab beliau terhadap Allah tetap beliau laksanakan. Ini adalah gambar sekitar majlis khatam Quran Datin Seri Rosmah.Kepada yang menuduh beliau macam-macam cuba anda cerminkan diri anda, apakah anda bersih dan maksum? Sudah berkali beliau jawab tohamahan yang dilempar terhadap beliau teta […]

RSS Musram Rakuman

  • Strategi DAP-Menjadikan Kaum Melayu Kelas 2
    Tergambarkan sangat staregi DAP mahu memecahkan undi melayu di Semenajung, melalui saf kepimpinan Pakatan Harapan.Dap hanya akan menjadi kingmaker, apabila melayu berpecah pada PRU-14. Kalau mlihat kerusi yang dimenagi parti Umno, 88 kerusi dan Pas 21, ertinya kawasan majoriti melayu adalah 109 tidak termasuk di Sarawak, dan kalau mengambilkira kerusi kaum m […]

RSS Malaysian Hotest Blog

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Kita Gempur

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Negara Kita

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Siput Uda

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Apa yang Tersurat

  • Strategi DAP-Menjadikan Kaum Melayu Kelas 2
    Tergambarkan sangat staregi DAP mahu memecahkan undi melayu di Semenajung, melalui saf kepimpinan Pakatan Harapan.Dap hanya akan menjadi kingmaker, apabila melayu berpecah pada PRU-14. Kalau mlihat kerusi yang dimenagi parti Umno, 88 kerusi dan Pas 21, ertinya kawasan majoriti melayu adalah 109 tidak termasuk di Sarawak, dan kalau mengambilkira kerusi kaum m […]

RSS Hikayat Seorang Aku

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS My Blog Hub

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Mulut Melayu Realiti

  • Hudud: Memecah atau menyatu masyarakat? - Suatu jawapan kepada masyarakat majmuk di Malaysia
    Isu hudud sentiasa mendapat perhatian masyarakat Malaysia sama ada di kalangan orang Islam atau yang bukan Islam.  Isu yang masih belum ada penyelesaian muktamad ini menjadi lebih menarik kerana ianya kerap muncul ketika menjelang PRU. Semua pihak sama ada kerajaan atau pembangkang ingin mengambil keuntungan dari isu ini.  Maka adalah sukar diterima jika isu […]

RSS Reformasin

  • SPENDA INI MEMBUNUHKU!! - MUSTAFA ALI
    Seorang lelaki miskin akan berkahwin dengan gadis pujaan hatinya, namun dia teringin sekali memiliki spender baru. Kerana ketiadaan wang yg habis dibelanjakan unt hantaran, ibunya dengan sepenuh kasih sayang menjahit sehelai spender dari guni beras.Sebagai pengantin baru, malam pertama yang ditunggu-tunggu akhirnya tiba. Walau agak segan, dengan rasa agak ya […]

RSS Ahmad Zaki

  • Matahari & Bulan sebenarnya mengelilingi Bumi
    Oleh : Syaikh Muhammad bin Shaleh Al-Utsaimin Dalil-dalil syariat secara lahir mengatakan bahwa matahari mengelilingi bumi, sehingga perputarannya itu menyebabkan terjadinya pergantian siang dan malam di muka bumi. Kita tidak bisa membantah makna lahir dari dalil-dalil tersebut kecuali dengan dalil yang lebih kuat, yang memungkinkan kita, menakwilkannya deng […]

RSS Mulut Melayu Realiti

  • Hudud: Memecah atau menyatu masyarakat? - Suatu jawapan kepada masyarakat majmuk di Malaysia
    Isu hudud sentiasa mendapat perhatian masyarakat Malaysia sama ada di kalangan orang Islam atau yang bukan Islam.  Isu yang masih belum ada penyelesaian muktamad ini menjadi lebih menarik kerana ianya kerap muncul ketika menjelang PRU. Semua pihak sama ada kerajaan atau pembangkang ingin mengambil keuntungan dari isu ini.  Maka adalah sukar diterima jika isu […]

RSS Jejak Habib

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS DUN Semarang

  • Lembu dan BABI Saravanan atau Penyamaran..
    Ini kisah terbitan Feb 2010...agar melayu tidak pernah akan lupa...kisah lembu..Semuga menjadi renungan anak BangsaKU....Melayu dan Islam..DIMANA sahaja, dibumi Tanah Melayu ini, orang Melayu akan setiap detik akan menerima penghinaan, thomahan dan dipandang jijik. BETUL?. Mereka hanya berpura suka, sokong, manis muka jika segala keUNTUNGAN berpihak kepada m […]