Anal Sex atau Sodomi? Tapi MASUK tetap MASUK.

Mei 11, 2010 at 12:06 pm 14 comments

Ramai juga yang keliru di dalam mahkamah hari ini – takkanlah setelah sekian lama menyusun bahan kes, memastikan segalanya berada di dalam keadaan yang baik; pihak pendakwaraya boleh terlepas pandang bahawa tidak ada ‘keselarian’ antara pertuduhan dan laporan Saiful kepada pihak Polis. Menuruti pengalaman Dato’ Yusof dan pasukan pendakwaraya; itu adalah sesuatu yang sangat ‘remote’ dan hampir mustahil.
Tuan/Puan perlu sedar bahawa di dalam mahkamah – pihak pendakwaraya telahpun memberikan hujah bahawa ‘soal sukarela atau paksa’ itu adalah perkara yang tidak perlu sangat dipertikai. Yang mahu dibuktikan oleh pendakwaraya, ‘barang baik’ DSAI masuk ke dubur Saiful Bukhari. Noktah. Kalau itu dapat dibuktikan; ia akan membawa makna dua makna sahaja – bahawa DSAI adalah seorang homoseksual tegar; ataupun seorang majikan yang sanggup ‘merogol’ anak buahnya. Kalau Saiful boleh kena; apakah selama ini sesiapa sahaja ‘jambu’ yang bekerja di dalam kem Anwar juga pernah mendapat layanan ‘anal sex’? Bezanya, adalah samada ianya dilakukan secara sukarela atau paksa. Ataupun pada mulanya paksaan; tetapi apabila sampai ke peringkat ‘sedap’ di dalam hubungan tersebut – maka, dengan relanya lah dubur itu disondol oleh DSAI.
Memangnya Anwar happy dan seronok hari ini. Selepas sahaja Hakim menangguhkan mahkamah; Anwar pantas mendapatkan Sankaran dan Karpal; bersalaman sambil ketawa besar kononnya dengan ‘KESILAPAN’ yang dilakukan oleh pendakwaraya. Anwar ketawa terbahak-bahak – membayangkan bahawa kes sodomi ini tidak tepat; yang tepat adalah ‘anal sex’. Maknanya, Anwar memang melakukan LIWAT? Tetapi secara sukarela.
Kalau benar dilakukan secara ‘non consensual’, secara paksa – maka 377C lebih wajar dikenakan kepada Anwar. Mengapa agaknya pihak AG menggunakan 377B? Ini bagi membuktikan bahawa kejadian ini sudah berlaku sekian lama. Bukan once off. Ayat, ‘Can I Fuck YOU Today’ itu dah macam biasa sangat dengar.
Anwar lupa satu perkara, beza B dan C – itu akan mendatankan malapetaka ‘public relations’ yang besar kepada dirinya. Malapetaka nya adalah, Anwar dan kumpulan peguamnya mengakui bahawa ‘seks luar tabie’, Anwar dan Saiful dilakukan secara ‘consensual’; bukan paksaan. Maknanya, Anwar memang seorang homoseks tegar. Ini adalah imperatif dan nilaian pandangan yang ada. Makanya, tukar B ke C; tidak mendatangkan makna apa-apa kecuali mengesahkan ‘orientasi seksual’ seorang yang bernama Anwar Ibrahim.

‘Homosexual’, ‘gay’, ‘lesbian’, ‘straight’ – what do they mean?

The term ‘homosexual’ is not nowadays sex specific. It was first used by Victorian scientists who regarded same-sex attraction and sexual behaviour as symptoms of mental disorders or moral deficiency.1 Homosexual men and women decided to use the term ‘gay’ in order to distance themselves from being labelled as somehow abnormal or ill. In fact, some people find the term ‘homosexual’ insulting and abusive and object to its use.

Generally, the terms ‘gay’ and ‘lesbian’ are seen as being less laden with negative implications than ‘homosexual’. The term ‘gay’ is used to describe both homosexual men and lesbian women but has become particularly associated with homosexual men. Its derivation is unclear but may come from the nineteenth century French slang for a homosexual man ‘gaie’. Throughout the last century it has been used as a sort of code word between homosexual men.

How do you define homosexuality?

Although it would appear to be simple, on closer examination defining homosexuality is more complex. Young people writing to magazine problem pages seem to define homosexuality using three criteria:

  • having sexual feelings towards other people of the same sex
  • sexual behaviour with people of the same sex
  • and describing oneself as homosexual (identity)

It can be helpful to think of these elements of a person’s sexuality in a visual way. It is possible to conceive of sexual feelings, identity and behaviour as three circles which overlap to varying degrees depending on the individual.

377B atau 377C TIDAK PENTING pada ketika ini – selain daripada membuktikan bahawa ‘barang baik’ Anwar sudah berada di dalam dubur Saiful; samada air mani tersebut direlakan dipancut di celahan situ; atau dipaksa sudah tidak lagi penting.

Anwar kena memikirkan implikasi PR kepada apa yang berlaku di mahkamah tadi. Anwar mungkin BUKAN seorang ‘SODOMIST’; tetapi CONFIRM seorang GAY (gaie, dalam bahasa Perancis) dalam istilah sebenar.

Memang kurang enak untuk difikirkan – tapi itulah hakikatnya. Sesetengah orang lebih rela digelar GAY daripada SODOMIST. Tak gitu Pak Sheikh?

Advertisements

Entry filed under: Anwar Ibrahim Baru?, Kes Liwat, Weakest Link in PR. Tags: , , .

Mahkamah 10 Mei – Sesi Pagi Karpal Mem-‘bull shit’ Lagi

14 Komen Add your own

  • 1. Rakyat Malaysia  |  Mei 11, 2010 at 12:40 pm

    Betul aku setuju. Tp kalau dgn rela seperti yg didakwa saiful pun ptt didakwa sepertimana sukma dan dermawan pada tahun 1998. Kenapa saiful dpt imuniti lak kalau dier dah merelakan bontot dier dibolosi????

    Balas
  • 2. m8  |  Mei 11, 2010 at 1:42 pm

    Sebab dapat imuniti ialah dia pengadu seperti perempuan yang tak cukup umur lah yang melakukan sex dengan budak yang tak cukup umur atau dewasa, walau pun dua-dua suka sama suka dah undang-undang yang menetapkan yang lelaki akan di dakwa sebagai kes ROGOL, lelaki akan mendakwa yang hubungan sex dilakukan suka sama suka, sepatutnya dua-dua kena tapi dah undang-undang macam tu apa nak buat. IKUT je lah

    Balas
    • 3. halim  |  Mei 13, 2010 at 9:34 pm

      Ah maksud awak defendan tak cukup umur ya?

      Balas
  • 4. Tanpa Nama  |  Mei 11, 2010 at 4:51 pm

    senang saja. dua-dua tu Orang ISLAM .. so back to basic la ikut hukum Allah

    Balas
    • 5. mat  |  Mei 11, 2010 at 7:08 pm

      memang betul ….kedua dua patut kena hukum ikut hukum allah,sebab kita ni orang islam dan mengaku diri kita ni orabg islam yg percaya al quran dan hadis.

      Balas
  • 6. Antikayjey  |  Mei 11, 2010 at 7:03 pm

    Salam Bro,

    The question lingering on my mind is that since Kerry Jamban is the most beloved prodigy of Anwar Al Juburi, has he ever been sodomised by his sifu CIFUT BABI?

    Muahahahahahahahahah

    Balas
    • 7. xreLa  |  Mei 11, 2010 at 8:40 pm

      Mungkin ada mana kita tau, yg tau hanyalah mereka dan Allah SWT…especially kalau suka sama suka atau pun siKerry jamban xminat main belakang..bole jadi jugak kan, tak gitu?hehehhe

      Balas
  • 8. uda  |  Mei 11, 2010 at 8:53 pm

    hhantap saja la singh…………janji bolih tanggoh

    Balas
  • 9. jan_cronic  |  Mei 11, 2010 at 9:01 pm

    sadis nya … tobat !! tobat !! tobat !! pintu pdg masyar lebih luas untuk melihat apa yg dilakukan oleh anwar n saiful ūüėČ

    Balas
  • 10. Bingai @ Bangang  |  Mei 11, 2010 at 9:04 pm

    poning kepalo den.
    nak gak tau, biasnya anak guam cakap terus terang dengan peguam. lepas tu peguam mesti spin abis-abis untuk selamatkan dia. DSAI bagi tau terus terang pada Karpal tak? kalau tak bagi tau susah karpal nak spin. kalau bagi tau, susah DSAI nak spin Karpal nanti. Jawabnya: KENE CUCUK HIDUNG laa lepas ni.

    ish ish ish

    aku yang bingai
    e-Direktori Bloggers Malaysia

    Balas
  • 11. halimtuah  |  Mei 13, 2010 at 3:57 am

    silalah menonton ceramah saya bertajuk “ANWAR IBRAHIM TAGHUT YAHUDI APCO” di

    Balas
  • 12. ahmadzaki  |  Mei 13, 2010 at 4:22 pm

    rela atau tidak? liwat tetap liwat

    Balas
  • 13. GK  |  Mei 13, 2010 at 9:26 pm

    hey nak bohaong la kamu… kalau ornag bodoh pun tahu kamu penipu dalam persoding tadi… i tink its ezam yang sodomize kamu

    Balas
  • 14. takmau jadi fasik  |  Mei 14, 2010 at 11:58 am

    sudahla menyebar fitnah…berhentilah, ajal bile2 boleh sampai takut tak sempat bertaubat…hukum buat fitnah ni munafik, yg menyebar pulak fasik… akhirat besok api neraka tu panas wooo

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Mei 2010
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Capaian Umum

  • 75,310,587 Capaian

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 145 other followers

Arkib

RSS Berita Terkini – Sodomi II

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Aidc Club

  • Anwar Tunjuk Garang Depan Duta Asing
    Kenapa Anwar garang? Sebab dia nak tunjuk kepada kedutaan asing..terutamanya Australia (base Amerika di Asia) yang dia masih hebat berpidato..masih ramai yang terpengaruh dengan retorik2nya.. Kenapa anwar tunjuk hebat ‚Äėretorik‚Äô? Sebab itulah skill yang dia ada..retorik semata2..janji sana‚Ķjanji sini..sekarang janji Dayak baru pula‚Ķsemuanya tabur janji saja.. […]

RSS Ali Zul

  • 10 SIGNS OF THE SMARTPHONE ZOMBIE PLAGUE
    10 Signs Of The Smartphone Zombie PlagueBy Geordie McElroy, Listverse, 20 February 2017.Smartphones have transformed society. Paradoxically, this powerful social tool also isolates us. People report staggeringly high rates of device addiction. Phone distraction is leading to a spike in traffic fatalities and crimes committed against gamers.Some urban areas a […]

RSS Mohd Saiful Bukhari

  • TRUMP, "THE MOVEMENT", dan Kerajaan Malaysia pada 2050
    President Donald J. Trump. 45th President of The United StatesSempat menonton dan membaca teks ucapan, ¬†Presiden Donald J. Trump sebentar tadi. Ia satu ucapan yang sangat berani dan hebat!Beliau dengan bangga meraikan kejayaan "Movement" beliau dalam menumbangkan Institusi Politik Amerika yang beliau gelar "The Establishment", iaitu kelom […]

RSS Nasionalis 1946

  • Ucapan Presiden UMNO di PAU 2009
    Seawalnya saya ingin berkongsi Firman Allah SWT, dalam surah As-Saff ayat yang ke-4‚ÄėSesungguhnya Allah menyukai orang-orang yang berjuang di jalanNya, dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti satu ‚Äėbun-ya-nun-marsus‚Äô yakni bangunan yang tersusun kukuh‚Äô.Kemudiannya pesan daripada Saidina Ali bahawasanya :‚ÄėSesuatu yang benar dan hak namun tidak te […]

RSS The Unspinners

RSS Malaysian United

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Politik Malaysia

  • SMS Fitnah Dan Hasutan
    1. Maklumat risikan, PR akan menang 126 kerusi, BN cuba tipu dgn undi warga asing.Tahankan pusat undi utk pastikan rakyat menang. UNDI PERUBAHAN. ABU!¬†¬†¬† Sender: +447797990997 (UK, JERSEY TELECOM)¬† ¬† Message centre: +447797706027 ¬†¬†¬† Sent: 4-May-2013¬† Time: 02:16:32 pm2. Berita baik 50%-70% Tentera/Polis telah undi PR. Jangan gentar. Undi perubahan. Mereka b […]

RSS Politik MAS

  • SMS Fitnah Dan Hasutan
    1. Maklumat risikan, PR akan menang 126 kerusi, BN cuba tipu dgn undi warga asing.Tahankan pusat undi utk pastikan rakyat menang. UNDI PERUBAHAN. ABU!¬†¬†¬† Sender: +447797990997 (UK, JERSEY TELECOM)¬† ¬† Message centre: +447797706027 ¬†¬†¬† Sent: 4-May-2013¬† Time: 02:16:32 pm2. Berita baik 50%-70% Tentera/Polis telah undi PR. Jangan gentar. Undi perubahan. Mereka b […]

RSS Anwar Aidc

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Perak Today

  • Plane with five aboard crashes into Melbourne mall
    MELBOURNE: A light aircraft carrying five people crashed Tuesday in a ‚Äúmassive fireball‚ÄĚ, hitting a shopping centre near the Australian city of Melbourne and sending black smoke billowing into the air, witnesses and officials said. The Beechcraft plane veered just after take-off into the shopping centre, which had yet to open, next to Essendon airport. ‚ÄúIt‚Äôs […]

RSS Lydia USM

  • Kecoh..? Datuk Ismail Kijo Dapat Surat Akuan Bersumpah Sebagai Hadiah Perkahwinan...?
    Terlebih dahulu nak wish la Selamat Pengantin Baru buat Ketua Umno Bahagian Ampang, Datuk Ismail Kijo.....Cayalah Datuk, bini baru muda giler tuu. Memang muda, baru 25 tahun!Tapi yang tak bestnyer, ada pulak sorang ahli cawangan Umno yang mengaku dirinya dari Cawangan Taman Tasik Tambahan buat Akaun Bersumpah.... Dia kata sebagai Ketua Bahagian Umno, Datuk I […]

RSS Laman Izzs

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Parpu Kari

  • LAPORAN TERKINI DARI NAUTICAL ALIYA
    MEMASUKI hari kelima pelayaran, kapal Nautical Aliya yang membawa pelbagai bentuk bantuan daripada rakyat negara ini kini sudahpun memasuki perairan Myanmar dengan keadaan cuaca dan laut yang baik, ia membantu memudahkan pelayaran.Wakil Perak Today berkata, sekitar jam 11 pagi tadi (waktu Malaysia), Nautical Aliya telah dihampiri Kapal Peninjau Tentera Myanm […]

RSS Musram Rakuman

  • Perlukah Rakyat Sokong Pemimpin Tamak?
    Perlu anda tanya diri anda, apa yang belum diperolehi Tun Dr Mahathir, Tan Sri Muhiyiddin, Datuk Shafie Apadl, Datuk Seri Anwar Ibrahim, dan lain-lain mantan pemimpin Umno? Hanya kematian sahaja belum mereka rasa, manakala semua nikmat dunia mereka sudah rasa dan pernah miliki.Mengapa selepas memiliki semua nikmat dunia melalui Parti Umno, kemudiannya mereka […]

RSS Malaysian Hotest Blog

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Kita Gempur

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Negara Kita

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Siput Uda

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Apa yang Tersurat

  • Perlukah Rakyat Sokong Pemimpin Tamak?
    Perlu anda tanya diri anda, apa yang belum diperolehi Tun Dr Mahathir, Tan Sri Muhiyiddin, Datuk Shafie Apadl, Datuk Seri Anwar Ibrahim, dan lain-lain mantan pemimpin Umno? Hanya kematian sahaja belum mereka rasa, manakala semua nikmat dunia mereka sudah rasa dan pernah miliki.Mengapa selepas memiliki semua nikmat dunia melalui Parti Umno, kemudiannya mereka […]

RSS Hikayat Seorang Aku

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS My Blog Hub

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Mulut Melayu Realiti

  • Hudud: Memecah atau menyatu masyarakat? - Suatu jawapan kepada masyarakat majmuk di Malaysia
    Isu hudud sentiasa mendapat perhatian masyarakat Malaysia sama ada di kalangan orang Islam atau yang bukan Islam.¬† Isu yang masih belum ada penyelesaian muktamad ini menjadi lebih menarik kerana ianya kerap muncul ketika menjelang PRU. Semua pihak sama ada kerajaan atau pembangkang ingin mengambil keuntungan dari isu ini.¬† Maka adalah sukar diterima jika isu […]

RSS Reformasin

  • SPENDA INI MEMBUNUHKU!! - MUSTAFA ALI
    Seorang lelaki miskin akan berkahwin dengan gadis pujaan hatinya, namun dia teringin sekali memiliki spender baru. Kerana ketiadaan wang yg habis dibelanjakan unt hantaran, ibunya dengan sepenuh kasih sayang menjahit sehelai spender dari guni beras.Sebagai pengantin baru, malam pertama yang ditunggu-tunggu akhirnya tiba. Walau agak segan, dengan rasa agak ya […]

RSS Ahmad Zaki

  • Matahari & Bulan sebenarnya mengelilingi Bumi
    Oleh : Syaikh Muhammad bin Shaleh Al-Utsaimin Dalil-dalil syariat secara lahir mengatakan bahwa matahari mengelilingi bumi, sehingga perputarannya itu menyebabkan terjadinya pergantian siang dan malam di muka bumi. Kita tidak bisa membantah makna lahir dari dalil-dalil tersebut kecuali dengan dalil yang lebih kuat, yang memungkinkan kita, menakwilkannya deng […]

RSS Mulut Melayu Realiti

  • Hudud: Memecah atau menyatu masyarakat? - Suatu jawapan kepada masyarakat majmuk di Malaysia
    Isu hudud sentiasa mendapat perhatian masyarakat Malaysia sama ada di kalangan orang Islam atau yang bukan Islam.¬† Isu yang masih belum ada penyelesaian muktamad ini menjadi lebih menarik kerana ianya kerap muncul ketika menjelang PRU. Semua pihak sama ada kerajaan atau pembangkang ingin mengambil keuntungan dari isu ini.¬† Maka adalah sukar diterima jika isu […]

RSS Jejak Habib

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS DUN Semarang

  • Lembu dan BABI Saravanan atau Penyamaran..
    Ini kisah terbitan Feb 2010...agar melayu tidak pernah akan lupa...kisah lembu..Semuga menjadi renungan anak BangsaKU....Melayu dan Islam..DIMANA sahaja, dibumi Tanah Melayu ini, orang Melayu akan setiap detik akan menerima penghinaan, thomahan dan dipandang jijik. BETUL?. Mereka hanya berpura suka, sokong, manis muka jika segala keUNTUNGAN berpihak kepada m […]

%d bloggers like this: