KIKI Pulak Dah…

Mei 22, 2011 at 10:50 pm 3 comments

Satu perkara yang tidak akan ada pada Anwar Ibrahim adalah perkataan – ‘SERIK’. Anwar tak kenal dengan perkataan ini. Kerana disebabkan penyakit ‘sex maniac’ yang Anwar punyai; dia tidak kenal dengan perkataan SERIK, TAKUT, JERAN, INSAF dan sebagainya. Anwar tak kenal. Disebabkan Anwar memerlukan kepuasan dalam bentuk yang berbeza. Seks? Anwar boleh dapat di mana sahaja. Yang Anwar nak adalah ‘thrill’. Buat di luar Negara; di New York misalnya – tidak mendatangkan berahi kepada Anwar. Buat di Tivoli Villa, Damansara Heights, dekat dengan rumah; akan mendatangkan kepuasan ‘thrill’ kepada Anwar.

Sekarang ini, adalah menjadi kerisauan kepada kakitangan PKR Pusat – bahawa Anwar sudah menjadi terlalu rapat dengan seorang budak ‘jambu’ yang namanya adalah KIKI. KIKI, nama perempuan dan nama manja yang menjadi sebu-sebutan orang di dalam pejabat PKR. Mereka tak faham, di sebalik kes sodomi, video seks dan sebagainya – Anwar tidak takut untuk kelihatan RAPAT dan INTIM dengan KIKI. Ini sesuatu yang amat merisaukan.

Sebab itulah Kak Wan mahu Anwar segera ‘berubat’ secara tradisional dan ‘spiritual’ di Jogja. Berita mengenai KIKI ini sudah menjengah di telinga Kak Wan. Apatah lagi apabila mendengar cerita Anwar telah membelikan banyak barang mahal kepada KIKI – di pelbagai butik berjenama di Pavillion. Modus Operandi bersama Saiful juga sama. Designer clothes. Designer watches. Designer this and that – dan akhirnya Saiful terkulai layu di tasik madu Anwar. Saiful kecewa; kerana insiden terakhir antara mereka – turut disertai oleh seorang lagi pemain utama; yang sampai sekarang masih dirahsiakan oleh Anwar dan juga Saiful.

KIKI tidak dihantar oleh PDRM/UMNO ke riba Anwar. Ini bukan satu lagi konspirasi. Jauh sekali ianya adalah sesuatu yang dirancang. KIKI diperkenal kepada Anwar oleh seorang lagi ‘mat/minah gay’ di dalam PKR bernama Syafiq. Syafiq yang introduce KIKI kepada Anwar. Akhirnya, KIKI sudah menjadi terlalu INTIM dengan Anwar.

KIKI bukan lagi rahsia dalam hidup Anwar. Dah jadi open secret. Izzah pun tahu. Nik Nazmi pun tahu. Semua tak boleh nak kata apa – sebab dah memang NATURE/TASTE Anwar begitu. Memang mereka risau – tetapi memang hubungan Anwar-KIKI sudah mekar dan boleh pergi ke another level.

Sebab itu, ramai yang beranggapan bahawa Anwar sememangnya sedang sakit. Sikap ‘rebellious’ Anwar sudah bertukar menjadi tabiat seksual yang pelik-pelik. Lagi dia dihadap ke mahkamah; lagi Anwar teransang. Lagi ramai nampak Anwar rapat dengan ‘lelaki jambu’; lagi dia teransang.

Anwar perlu bawa balik Kiyai untuk tinggal sekali dengannya dan keluarga. Libido Anwar sudah menggila. Tidak terkawal. Sehingga dalam keadaan Sheikh Dr Wahbah az-Zuhaili mengepalai sembahyang hajat; Anwar masih lagi cuba-cuba dengan KIKI.

Moga Allah SWT melorongkan yang terbaik buat Anwar….

Simpati pula jadinya dengan ‘kegilaan’ yang tidak ada ubatnya ini…

* gambar hiasan….gambar skandal ‘Arnold’. korang larat nak UP? tapi kalau dah sakit…LEMBU pun nampak comel….

Advertisements

Entry filed under: Anwar Ibrahim Baru?, Kes Liwat, Reformasi PKR, Skandal Seks, Weakest Link in PR. Tags: , .

Anwar Pergi Berubat Dengan Kiyai? Khalid Ibrahim: Menteri Kewangan PR?

3 Komen Add your own

  • 1. puaka saka  |  Mei 23, 2011 at 7:58 pm

    kamu ni otak udang. Gila anwar. Dia tak bersalah tak buat, nak serik buat apa. bila tengok anwar tak respon … hanpa jadi heran, jadi gila, jadi phobia tak tentu pasal. apa ni.. jenis gila apa hanpa orang ni. hanpa orang yang gila hendak anwar buat seks, anwar maniac.. gila nak paksa anwar buat kerja sex maniac macam perangai hampa. hari hari berangan nak tengok anwar buat sex .. kamu ni yg sebenar benarnya gila gila gila. Otak dan hati hanpa orang dah penuh dgn syaitan.

    Balas
  • 2. huhu  |  Mei 25, 2011 at 6:37 pm

    Kah kah kah….adooohaiiii gelak besar aku baca komen puaka kat atas

    Balas
  • 3. zzm  |  Mei 30, 2011 at 2:44 pm

    puaka tu dah kena kat pungkoq ngn anwar gamaknya hahaha

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Mei 2011
I S R K J S A
« Apr   Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Capaian Umum

  • 75,323,955 Capaian

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 146 other followers

Arkib

RSS Berita Terkini – Sodomi II

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Aidc Club

  • Anwar Tunjuk Garang Depan Duta Asing
    Kenapa Anwar garang? Sebab dia nak tunjuk kepada kedutaan asing..terutamanya Australia (base Amerika di Asia) yang dia masih hebat berpidato..masih ramai yang terpengaruh dengan retorik2nya.. Kenapa anwar tunjuk hebat ‘retorik’? Sebab itulah skill yang dia ada..retorik semata2..janji sana…janji sini..sekarang janji Dayak baru pula…semuanya tabur janji saja.. […]

RSS Ali Zul

  • VIDEO: WATCH THIS INCREDIBLE FRESHLY REMOVED HUMAN BRAIN
    What does the human brain really look like when it's freshly removed? In this teaching video by the University of Utah Neuroscience Initiative, Professor Suzanne Stensaas of the University of Utah School of Medicine demonstrates the properties and anatomy of an unfixed brain. (WARNING: The video contains graphic images.)[Source: University of Utah Neuro […]

RSS Mohd Saiful Bukhari

  • TRUMP, "THE MOVEMENT", dan Kerajaan Malaysia pada 2050
    President Donald J. Trump. 45th President of The United StatesSempat menonton dan membaca teks ucapan,  Presiden Donald J. Trump sebentar tadi. Ia satu ucapan yang sangat berani dan hebat!Beliau dengan bangga meraikan kejayaan "Movement" beliau dalam menumbangkan Institusi Politik Amerika yang beliau gelar "The Establishment", iaitu kelom […]

RSS Nasionalis 1946

  • Ucapan Presiden UMNO di PAU 2009
    Seawalnya saya ingin berkongsi Firman Allah SWT, dalam surah As-Saff ayat yang ke-4‘Sesungguhnya Allah menyukai orang-orang yang berjuang di jalanNya, dalam barisan yang teratur seakan-akan mereka seperti satu ‘bun-ya-nun-marsus’ yakni bangunan yang tersusun kukuh’.Kemudiannya pesan daripada Saidina Ali bahawasanya :‘Sesuatu yang benar dan hak namun tidak te […]

RSS The Unspinners

  • Peter Bellew dedah Madey bohong dalam biography
    Dalam sidang akhbar Peter Bellew seperti mana dalam video di  https://www.facebook.com/130292657037346/videos/1572962909436973, CEO.Msia Airlines Bhd, Peter Bellew dedahkan percanggahan penuh pembohongan tulisan Mahathir dalam biography Doctor in the House.Berpura2 #taktau.Kenyataan penuh Peter Bellew seperti berikut:Peter Bellew – 22 OctoberThank you for jo […]

RSS Malaysian United

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Politik Malaysia

  • SMS Fitnah Dan Hasutan
    1. Maklumat risikan, PR akan menang 126 kerusi, BN cuba tipu dgn undi warga asing.Tahankan pusat undi utk pastikan rakyat menang. UNDI PERUBAHAN. ABU!    Sender: +447797990997 (UK, JERSEY TELECOM)    Message centre: +447797706027     Sent: 4-May-2013  Time: 02:16:32 pm2. Berita baik 50%-70% Tentera/Polis telah undi PR. Jangan gentar. Undi perubahan. Mereka b […]

RSS Politik MAS

  • SMS Fitnah Dan Hasutan
    1. Maklumat risikan, PR akan menang 126 kerusi, BN cuba tipu dgn undi warga asing.Tahankan pusat undi utk pastikan rakyat menang. UNDI PERUBAHAN. ABU!    Sender: +447797990997 (UK, JERSEY TELECOM)    Message centre: +447797706027     Sent: 4-May-2013  Time: 02:16:32 pm2. Berita baik 50%-70% Tentera/Polis telah undi PR. Jangan gentar. Undi perubahan. Mereka b […]

RSS Anwar Aidc

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Perak Today

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Lydia USM

  • Kecoh..? Datuk Ismail Kijo Dapat Surat Akuan Bersumpah Sebagai Hadiah Perkahwinan...?
    Terlebih dahulu nak wish la Selamat Pengantin Baru buat Ketua Umno Bahagian Ampang, Datuk Ismail Kijo.....Cayalah Datuk, bini baru muda giler tuu. Memang muda, baru 25 tahun!Tapi yang tak bestnyer, ada pulak sorang ahli cawangan Umno yang mengaku dirinya dari Cawangan Taman Tasik Tambahan buat Akaun Bersumpah.... Dia kata sebagai Ketua Bahagian Umno, Datuk I […]

RSS Laman Izzs

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Parpu Kari

  • CILI KASI TARUK! NGA TIDAK PERNAH GAGAL BUAT KECOH KETIKA SIDANG DUN!
    Kecoh pembangkang di Perak hanya kerana Sidang Dun yang dijalankan baru-baru ini hanya dalam tempoh yang singkat iaitu separuh hari. Macam-macam pertikaian ditimbulkan bagi menampakkan imej kepimpinan negeri yang tidak telus. Padahal, kepimpinan parti pembangkang sendiri tidak telus. Adun Kepayang , Nga Kor Ming dalam sidang media ketika persidangan berkenaa […]

RSS Musram Rakuman

  • Dana RM7.5bilion KKLW: Hak Rakyat Luar Bandar Dinafikan
    1. Siasatan SPRM terhadap dana RM7.5bilion KKLW hampir “full circle”. Mereka yang pernah menjadi “inner circle” rata-rata sudah ditahan reman. Kalau melihat modus operandi penahanan, memang terlihat bahawa target utama adalah Datuk Shafie Apdal.2. Dalam skandal sebesar ini, memang sah dilakukan oleh seseorang yang mempunyai kuasa. Memang daripada segi argume […]

RSS Malaysian Hotest Blog

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Kita Gempur

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Negara Kita

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Siput Uda

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Apa yang Tersurat

  • Dana RM7.5bilion KKLW: Hak Rakyat Luar Bandar Dinafikan
    1. Siasatan SPRM terhadap dana RM7.5bilion KKLW hampir “full circle”. Mereka yang pernah menjadi “inner circle” rata-rata sudah ditahan reman. Kalau melihat modus operandi penahanan, memang terlihat bahawa target utama adalah Datuk Shafie Apdal.2. Dalam skandal sebesar ini, memang sah dilakukan oleh seseorang yang mempunyai kuasa. Memang daripada segi argume […]

RSS Hikayat Seorang Aku

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS My Blog Hub

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS Mulut Melayu Realiti

  • Cari jalan keluar mengatasi isu anak luar nikah -- Usah zalimi anak zina
    Cari jalan keluar mengatasi isu anak luar nikah -- Usah zalimi anak zinaBANYAK respons diterima mengenai isu `Anak zina boleh bin kepada bapa' yang menjadi tajuk fokus majalah Al Islam yang sedang berada di pasaran.Beberapa orang memberitahu penulis melalui e-mel, surat dan telefon serta orang tengah bahawa mereka membantah penulis menyiarkan fatwa Dr. […]

RSS Reformasin

  • SPENDA INI MEMBUNUHKU!! - MUSTAFA ALI
    Seorang lelaki miskin akan berkahwin dengan gadis pujaan hatinya, namun dia teringin sekali memiliki spender baru. Kerana ketiadaan wang yg habis dibelanjakan unt hantaran, ibunya dengan sepenuh kasih sayang menjahit sehelai spender dari guni beras.Sebagai pengantin baru, malam pertama yang ditunggu-tunggu akhirnya tiba. Walau agak segan, dengan rasa agak ya […]

RSS Ahmad Zaki

  • Matahari & Bulan sebenarnya mengelilingi Bumi
    Oleh : Syaikh Muhammad bin Shaleh Al-Utsaimin Dalil-dalil syariat secara lahir mengatakan bahwa matahari mengelilingi bumi, sehingga perputarannya itu menyebabkan terjadinya pergantian siang dan malam di muka bumi. Kita tidak bisa membantah makna lahir dari dalil-dalil tersebut kecuali dengan dalil yang lebih kuat, yang memungkinkan kita, menakwilkannya deng […]

RSS Mulut Melayu Realiti

  • Cari jalan keluar mengatasi isu anak luar nikah -- Usah zalimi anak zina
    Cari jalan keluar mengatasi isu anak luar nikah -- Usah zalimi anak zinaBANYAK respons diterima mengenai isu `Anak zina boleh bin kepada bapa' yang menjadi tajuk fokus majalah Al Islam yang sedang berada di pasaran.Beberapa orang memberitahu penulis melalui e-mel, surat dan telefon serta orang tengah bahawa mereka membantah penulis menyiarkan fatwa Dr. […]

RSS Jejak Habib

  • Terdapat ralat. Suapan ini mungkin tidak dapat dihubungi. Sila cuba lagi.

RSS DUN Semarang

  • Lembu dan BABI Saravanan atau Penyamaran..
    Ini kisah terbitan Feb 2010...agar melayu tidak pernah akan lupa...kisah lembu..Semuga menjadi renungan anak BangsaKU....Melayu dan Islam..DIMANA sahaja, dibumi Tanah Melayu ini, orang Melayu akan setiap detik akan menerima penghinaan, thomahan dan dipandang jijik. BETUL?. Mereka hanya berpura suka, sokong, manis muka jika segala keUNTUNGAN berpihak kepada m […]

Paling Popular

  • Tiada

%d bloggers like this: